Barbe-Q-Barbies Lontoon-keikoille touko- ja kesäkuussaSuomen räiskyvimpiin rock-bändeihin lukeutuva Barbe-Q-Barbies matkaa toukokuun lopulla Isoon-Britanniaan tekemään sarjan klubikeikkoja maan pääkaupungissa Lontoossa. Viiden naisen yhtye avaa illan The Borderline -klubilla Jettblackille ja tekee kahtena iltana keikat Camdenin Underworldissa, jossa bändi lämmittelee ensin Oliver Dawson Saxonia ja myöhemmin samalla viikolla Attica Ragea. Keikkojen lisäksi yhtye tekee Lontoossa haastatteluja ja muuta promotyötä.

Lontoon-keikat juhlistavat samalla yhtyeen debyyttilevyä ”All Over You”, joka julkaistaan Isossa-Britanniassa kesäkuun alussa. Debyyttilevy julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa ulkomailla ja sen julkaisee brittiläinen Plastichead Music Distribution, joka on tuonut brittien tietoisuuteen useita nimekkäitä artisteja. Levy on lisensoitu Sound Of Finlandilta, joka julkaisi albumin Suomessa lokakuussa 2010.


Tämän hetken varmistuneet keikat

Ke 30.05.2012    The Borderline, Lontoo (+Jettblack)
To  31.05.2012   Underworld Camden, Lontoo (+ Oliver Dawson Saxon)
La  02.06.2012  Underworld Camden, Lontoo (+ Attica Rage)

 

 

 

 Yhtyeen viralliset nettisivut löytyvät osoitteesta: http://www.barbeqbarbies.com/Barbe-Q-Barbies Lontoon-keikoille touko- ja kesäkuussa

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...