Jukka Takalo: Yhden hengen disko


Jukka Takalo: Yhden hengen disko


Digisingle - SOFPR 037 - Julkaisupäivä: 23.11.2012

1. Yhden hengen disko


Jukka Takalo kutsuu uudella singlellään kaikki yksinäiset tanssimaan, sillä hallaöihin on saatava lämpöä keinolla millä hyvänsä! Vahvasti Finnhits-henkinen Yhden hengen disko on poiminta Takalon huhtikuussa julkaistulta Kahden hengen disko -albumilta.

"Yhden hengen disko on kuplettihenkinen ralli, joka on toteutettu modernisti retroillen ja 8-metrisen Kassu Halosen näköispatsaan suuntaan kumartaen. Kyseinen patsas sijaitsee Pudasjärvellä ja sen takapuolessa olevasta aukosta pääsee kuuntelemaan Halosen musiikkia. Uskomatonta mutta totta!", hehkuttaa Takalo, ja jatkaa:

"Vaikka olenkin ilmakitaransoiton Haile Selassie ja lajin maailmanmestaruuskisojen perustaja, en pahemmin itse soittele ilmakitaraa. Mieluummin harrastan tanssimista ilman musiikkia. Olen myös viehättynyt maailmalta Suomeenkin levinneestä silent disco -konseptista, jossa ihmiset tanssivat kuulokkeet päässä itse valitsemansa musiikin tahtiin yökerhossa tai vaikkapa torilla keskellä kirkasta päivää. Itse jalostaisin konseptia vielä niin, ettei luurejakaan tarvittaisi, vaan tanssittaisiin pään sisällä soivan musiikin tahtiin."


Takaisin single-julkaisuihin...