Le Roi julkaisi musiikkivideon Eppu Normaalin 'Vuonna 85' -kappaleen coverversioonsaDebyyttialbuminsa maaliskuussa julkaissut, ja Eput Rautaa 2 -albumilla mukana ollut Le Roi julkaisee musiikkivideon Eppu Normaalin Vuonna 85-kappaleeseen tekemäänsä versioon. Videon kuvasi ja ohjasi yhtyeen laulaja Eero Salonlahti. Videota on kuvattu monessa eri paikassa, ja siinä esiintyy hyvin randomisti erilaisia ihmisiä erilaisissa toimissa.

 

"Yleensä kun musiikkivideota lähdetään kuvaamaan on hyvin tarkat suunnitelmat siitä, että mitä kuvauspäivinä tehdään. On päätetty lokaatiot, kuvakulmat ja kohtaukset on mietitty viimeistä liikettä myöden valmiiksi. Meillä oli Vuonna 85 -musiikkivideota varten vain yksi juttu ennakkoon valmiina: kolmion muotoinen green screen. Helatorstai valikoitui kuvauspäiväksi ja lähdimme sponttaanisti etsimään hyviä kuvauspaikkoja kesäisestä Jyväskylästä", Eero kertoo videon teosta.

 

"Musiikkivideon laulussa lauletaan siis vuodesta 85. Moni 80-lukua elänyt on kertonut tuon ajan olleen erityisen mukavaa. Elihän Suomi tuolloin rauhallista nousukauden aikaa. Kun katsoo sen ajan tv-ohjelmia tai elokuvia, niistä välittyy lähes aina leppoisa tunnelma ja yliyrittäminen loistaa poissa olollaan. Nykyaika on raaka ja kaiken tulisi olla niin viimeisen päälle hiottua. Lisäksi ihmiset elävät tiukassa omissa kuplissaan eikä vahingossakaan törmää uusiin saati erilaisiin ihmisiin. Tämä musavideoprokkis osoitti sen, että nimenomaan spontaanius ja ennakkoluuloton ihmisten kohtaaminen toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Älkää siis ihmiset puristako mailaa liiaksi sillä elämä on joka tapauksessa lyhyt ja se kannattaa käyttää viisaasti tuhlaten", Eero jatkaa.

 

Katso Le Roin Vuonna 85 -musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=U8Y_6lM5z4E

 

 

Le Roin esikoisalbumi Vapaus, kahleet ja kaipaus julkaistiin 18.3. Yhtyeen matka alkoi 2012, yhtye on saanut alkunsa kitaristi Jaakko Penttilän ja laulaja Eero Salonlahden yhteistyöprojektina, josta se kasvoi nopeasti oikeaksi bändiksi. Le Roin Lintu -kappaleen musiikkivideo palkittiin Oulun Musiikkivideofestareilla pääpalkinnolla 2014.

 

http://leroi.fi/
https://www.facebook.com/leroiyhtye
https://www.instagram.com/leroiband/Le Roi julkaisi musiikkivideon Eppu Normaalin 'Vuonna 85' -kappaleen coverversioonsa

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...