Suomen Zorrolta uusi musiikkivideo! Myös tuleva albumi ennakkokuuntelussaSuomen Zorro -yhtye julkaisee uuden musiikkivideon singlekappaleesta Anniina. Videolla yhtyeen laulaja Petri Vähäsarja rymyää rannoilla ja metsissä, yhtä aikaa levottomana ja rauhallisena, kuten kappaleenkin tunnelma. Samaan aikaan videon julkaisun kanssa tuleva albumi Muistan sinut Maria tärähtää ennakkokuunteluun Soundin nettisivuille.

 

"Videon teko oli survival-meininkiä rannoilla ja metsissä. Silmät ja keuhkot olivat täynnä tuhkaa ja vaatteet hajosivat koko ajan lisää kun taistelin soita ja omaa mieltäni vastaan. Tuotantotiimi ei antanut armoa: "Tuhkataan lisää" -tyyppisiä ohjeita annettiin yhtenään", Petri naurahtaa.

 

Katso Suomen Zorron musiikkivideo Anniina: https://www.youtube.com/watch?v=A-GP6e2vlaM

 

Vuonna 2008 perustetun Suomen Zorron musiikkia voisi kuvailla indierockiksi tai indiefolkiksi, vähän biisistä riippuen. Debyyttilbumilla on luvassa monipuolisuutta ja vaihtelevuutta. Tulevan albumin erilaisten biisien yhdistävänä tekijänä toimii laulaja-kitaristi Petri Vähäsarjan tunnistettava laulunkirjoitustyyli ja lauluääni. "Olemme tehneet monta vuotta aikamoista indiesuhinaa ja -kolinaa, mutta albumille päätyi myös jotenkin aikuisempaa, helposti lähestyttävää matskua. Kappalemateriaalin skaala on aika laaja slovareista punk-valssin kautta päätösraitaan, joka on melkein dronea. Toisaalta levyn kaikki biisit kuulostavat Suomen Zorrolta", Petri kuvailee.

 

Suomen Zorron esikoisalbumi Muistan sinut Maria julkaistaan 3. kesäkuuta. Levyn julkaisua juhlitaan Helsingin Korjaamolla 4.6. keikan merkeissä.

 

Kuuntele tulevaa albumia Soundin nettisivuilla: http://www.soundi.fi/jutut/ennakkokuuntelu-suomen-zorro-muistan-sinut-maria/

 

https://www.facebook.com/suomenzorro
https://www.instagram.com/suomenzorro

 

Suomen Zorro on:
Petri Vähäsarja – laulu ja kitara
Mikael Hernesniemi – kitara
Taneli Törölä – kitara
Pekka Mustakallio – basso
Risto Kämäräinen – rummutSuomen Zorrolta uusi musiikkivideo! Myös tuleva albumi ennakkokuuntelussa

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...