Suomen Zorron uusi single 'Anniina' on samaan aikaan sekä rauhallinen että levotonHelsinkiläisen Suomen Zorro -yhtyeen tulevalta debyyttialbumilta julkaistaan kolmas single. 13.5 julkaistava Anniina on samaan aikaan rauhallinen ja levoton, kohtalokkaan oloinen kappale. Tulevan albumin Muistan sinut Maria erilaisten biisien yhdistävänä tekijänä toimii laulaja-kitaristi Petri Vähäsarjan tunnistettava laulunkirjoitustyyli ja lauluääni.

 

"Anniina on dialogiksi naamioitu yksinpuhelu. Anniina ymmärtää, että hän ei tunne itseään, ja että kukaan ei tunne itseään kokonaan. Elämästä voi oppia kiertämällä maailmaa mutta yhtä paljon ellei enemmän voi oppia tutustumalla itseensä. Anniina pelästyy omaa sisäistä todellisuuttaan. Hän ymmärtää, että on elänyt valheessa ja kaiken täytyy muuttua. Se on traagista, koska Anniina on jo iäkäs. Samalla Anniina kokee iloa. Elämä on täynnä mysteereitä. Eihän Anniina tunne edes vielä itseään", Petri avaa singlebiisin sanoituksia.

 

Vuonna 2008 perustetun Suomen Zorron musiikkia voisi kuvailla indierockiksi tai indiefolkiksi, vähän biisistä riippuen. Debyyttilbumilla on luvassa monipuolisuutta ja vaihtelevuutta. "Olemme tehneet monta vuotta ai kamoista indiesuhinaa ja -kolinaa, mutta albumille päätyi myös jotenkin aikuisempaa, helposti lähestyttävää matskua. Kappalemateriaalin skaala on aika laaja slovareista punk-valssin kautta päätösraitaan, joka on melkein dronea. Toisaalta levyn kaikki biisit kuulostavat Suomen Zorrolta", Petri kuvailee.

 

Suomen Zorron esikoisalbumi Muistan sinut Maria julkaistaan 3. kesäkuuta. Levyn julkaisua juhlitaan Helsingin Korjaamolla 4.6. keikan merkeissä. Tulevalta albumilta on aiemmin julkaistu singlet Aurinkomatkat ja Hölmö humalainen Maria.

Kuuntele Anniina:

 

Spotify:http://spoti.fi/1R0MXVH
Muut kuuntelumahdollisuudet (Deezer, Apple Music, iTunes...): https://lnk.to/SuomenZorroAnniinaMa

 

https://www.facebook.com/suomenzorro
https://www.instagram.com/suomenzorro

 

Suomen Zorro on:
Petri Vähäsarja – laulu ja kitara
Mikael Hernesniemi – kitara
Taneli Törölä – kitara
Pekka Mustakallio – basso
Risto Kämäräinen – rummutSuomen Zorron uusi single 'Anniina' on samaan aikaan sekä rauhallinen että levoton

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...