Valovuoden debyyttisingle "Aurinkokuningatar" sulattaa jäät ja sydämetValovuosi-yhtye julkaisee 17.4. energisen ja hyväntuulisen debyyttisinkun Aurinkokuningatar. Biisin sanoma on yksinkertaisen kannustava: Sussa on voimaa, sä olet kaunis ja sä olet vapaa. Positiivisuutta pursuava kappale on taattu kesäbiisi.

Bändin naisääni Outi valottaa ajatuksia kappaleen takana: "Nuorilla naisilla ja kundeillakin on nykyään kauheasti paineita; pitää olla timmissä kunnossa, rahaa ja hyvä koulutus ja jo lapsesta asti elämä suunniteltuna, ei sellainen ole kovin kestävää ja pidemmän päälle se kaatuu niskaan. Aurinkokuningatar on voimalaulu kaikille altavastaajille."

Valovuoden musiikki on nuorekasta, energistä ja valoisaa poppia, jossa on vahvasti vaikutteita räpistä ja reggaesta. Yhtye on perustettu Tampereella 2014 ja siihen kuuluu kolme jäsentä: Outi, Samson ja Kuuppa. Kolmikolla on kaikilla myös omilla tahoillaan vahvat taustat musiikintekemisestä. Outin taustat löytyvät pop/rock-osastolta sekä nykypäivänä myös konemusiikista, Samson on räppäri jonka oma soolomateriaali on melodista räppiä, ja Kuuppa on kalju reggaelaulaja sekä poppituottaja. Bändi on keskittynyt viimeisen vuoden ajan Valovuoden biisien tekemiseen ja nyt on aika tulla kaapista ulos.

Aurinkokuningatar sai alkunsa Samsonin mökillä Sappeella. "Haluttiin tehdä sellainen tsemppilaulu kaikille mimmeille", Kuuppa kertoo. Biisintekoa jatkettiin Kuupan studiolla Tampereella, mutta lopullisen silauksen se sai kun tiimiin otettiin ulkopuolinen tuottaja Sami Arola.

Valovuosi Facebookissa:
www.facebook.com/valovuosimusiikki

Aurinkokuningatar-single:
Spotify
iTunesValovuoden debyyttisingle

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...