Valovuoden uudella singlellä ollaan sillä linjalla että "Lämpö jatkuu"
Keväällä päivänvaloon astuneen Valovuosi-yhtyeen toinen single Lämpö jatkuu jatkaa samoilla leppoisilla linjoilla kuin ensimmäinen single, kultarajan ylittänyt kesäbiisi Aurinkokuningatar. Lämpö jatkuu on niin valoisa kappale, ettei oikeastaan aurinkoa ja hellettä edes tarvita. Kappaleessa on Valovuodelle tuttu positiivinen sanoma, ja letkeän iloinen tempo. Biisistä julkaistaan myös hauska lyriikkavideo.

Lämpö jatkuu -kappaleen tuottajina toimivat bändin jäsenet Samson ja Kuuppa. ”Haluttiin biisiä kirjoittaessa ja tuottaessa mennä aika fiiliksen mukaan ja tehdä sitä mikä tuntuu hyvältä ja oikeelta. Löydettiin meidän mielestä aika mielenkiintonen kokonaisuus”, Samson kertoo.

Valovuoden musiikki on nuorekasta, energistä ja valoisaa poppia, jossa on vahvasti vaikutteita räpistä ja reggaesta. Yhtye on perustettu Tampereella 2014 ja siihen kuuluu kolme jäsentä: OUTI, Samson ja Kuuppa. Kolmikolla on kaikilla myös omilla tahoillaan vahvat taustat musiikintekemisestä.

Huhtikuussa julkaistu energinen ja hyväntuulinen debyyttisingle Aurinkokuningatar on myynyt kultaa. Kappale on kerännyt Spotifyssa jo yli 2 miljoonaa streamia ja se on soinut useiden radiokanavien soittolistoilla.


Katso Lämpö jatkuu -lyriikkavideo YouTubessa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=DaHOuEM0Zbk


Kuuntele singlebiisi Lämpö jatkuu:

Spotify http://spoti.fi/1Wn0qh5
iTunes http://apple.co/1hBmVik
Deezer http://bit.ly/1J7FGUU


Lisätiedot:

Ninni Helenius / Sound Of Finland
ninni@sof.fi, 03-2136 820

Aapo Hellman / Sound Of Finland
aapo@sof.fi, 040-509 1855

Keikkamyynti:

Matti Kaunisvesi / Fried Live Oy
matti.kaunisvesi@fried.fi, 040 351 8848Valovuoden uudella singlellä ollaan sillä linjalla että

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...